Ehomag
Zabava

Prvo carsko vjenčanje u Rusiji nakon više od 100 godina: OŽENIO SE POTOMAK ROMANOVIH, A TEK DA VIDITE VJENČANICU MLADENKE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Veliki vojvoda Georgij Mihajlovič Romanov (40) oženio je talijansku zaručnicu Victoriju Romanov Bettarini u katedrali sv. Isaka u Sankt Peterburgu, a vjenčanje je okupilo brojne uzvanike iz cijelog svijeta. 

Inače, ovo je prvo  kraljevsko vjenčanje koje je održano na ruskom tlu još od carskih vremena prije više od jednog stoljeća.

[embedded content]

Uoči vjenčanja, Romanov je rekao da se par odlučio za vjenčanje u Sankt Peterburgu jer je to bilo prvo mjesto u zemlji u koju se porodica vratila ranih 1990 -ih.
Georgije Mihajlovič sin je princeze Marije Vladimirovne koja je na čelu Carske kuće Romanov i njezina muža, velikog vojvode Mihaila Pavloviča. Rebecca, kći talijanskog diplomata iz plemićke obitelji, prema ruskoj tradiciji prihvatila je pravoslavlje i dobila ime Victoria Romanovna. Tradicionalna carska ceremonija trajat će dva dana, a za banket će se pobrinuti Jevgenij Prigožin, poznat i kao “Putinov kuhar”. 

1

2

3

Mladenka nosi vjenčanicu hollywoodske modne dizajnerice Reem Acra, čije su kreacije nosile Beyonce, Madonna, Angelina Jolie i Melania Trump.
 

Related Articles

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK OSTAJE NAJDUŽE U VEZI, S NJIM VAS ČEKA SRETAN BRAK: Blago njihovim ženama, ŽIVJET ĆE KAO KRALJICE

user

JEDNA OD NAJČEŠĆIH JEZIČKIH NEDOUMICA: Kako se pravilno kaže – sekiracija ili sikiracija? VEĆINA MISLI POGREŠNO!

user

“Saznala sam za maminu aferu u njenom stanu”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM