Ehomag
Zabava

PRIČA: Dok je žena spavala pored mene stigla mi je poruka

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Moja supruga je spavala pored mene, i odjednom sam dobio obavijest na Facebooku, djevojka je tražila da me doda. Pa sam pomislio vidjeti ko je to .. Prihvatio sam njen zahtjev za prijateljstvo i poslao joj poruku u kojoj sam pitao: ′ ′ Što želiš? ′ ′ 

Ona je odgovorila: ′ ′ Vidjela sam da si oženjen, presretna sam zbog tebe, ali i dalje mi nedostaješ ′ ′ (Bila je to moja bivša iz prošlosti, lijepa djevojka).
Brzo sam sklonio mobitel i okrenuo se kako bih bio siguran da moja supruga još uvijek spava. Pogledao sam je, duboko je spavala nakon svog iscrpljujućeg dana i baveći se svim zadacima u našoj kući.

spavanje

Dok sam je gledao, počeo sam razmišljati: kako bi se osjećala ukoliko bi saznala z aovaj razgovor, ukoliko bi saznala da sam joj uradio nešto iza leđa. Toliko godina smo zajedno proveli, djecu zajedno dobili, odgojili, i sve to trebam baciti u vodu. Kako bih podnio taj izraz u njenom licu, taj pogled upućen meni kad bi saznala da sam je izdao.

Sve te misli su mi pale na pamet pa sam uzeo telefon i napisao:

′ ′ Da i danas sam dobro, sretan, voljen i ispunjen s osobom kojom živim ′ ′ Tada sam pritisnuo Block. 

Vratio sam se da je pogledam i spavam kraj nje, jer sam muškarac. Čovjek koji ne vara ženu i ne razdire porodicu. 

(Izvor: Facebook)

Related Articles

“Supruga me ostavila nakon 16 godina braka”

user

ASTROLOZI TVRDE/ ARAPSKI HOROSKOP JE NAJTAČNIJI NA SVIJETU: Prognoza za sve znakove Zodijaka, SVIMA JE POGODILO

user

“Svekrva mi je bila kao rođena majka”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM