Ehomag
Vijesti

POUČNA PRIČA: Sin odveo oca u restoran da večeraju

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Sin je odveo svog oca u restoran da večeraju.

Otac je bio izuzetno star i slabašan čovjek i dok je večerao sa sinom, hrana mu je pala na košulju i pantalone. Ostali ljudi, koji su bili prisutni u restoranu, gledali su ga sa gađenjem, dok je njegov sin bio miran.

Kada je završio sa večerom, njegov sin tiho je odveo oca u kupatilo restorana, očistio ostatke hrane na njegovoj odjeći, uklonio fleke, namjestio mu kosu i naočare. Kada su izašli iz kupatila, cijeli restoran ih je gledao u mrtvoj tišini, ne mogavši da shvate kako su uspjeli toliko sebe javno da osramote.

Sin je platio račun i njih dvojica su lagano su krenuli da izlaze iz restorana.

550-din-umesto-1-100-din-za-dve-obrok-cezar-salate-sa-piletinom-u-restoranu-da-pino-kod-autokomande-odlican-obrok-u-hladnim-danima-2825-2

U to vrijeme, jedan stariji čovjek, koji je večerao, odjednom je uzviknuo sinu: “Zar ne misliš da si ostavio nešto iza sebe?”

Sin se okrenu i pogleda: “Ne, gospodine, nisam!”

Stariji čovjek je na ovo uzvratio: “Jesi, ostavio si! Ostavio si lekciju za svakog sina i nadu za svakog oca na ovoj planeti!”

U restoranu je odjednom zavladao muk!

Related Articles

Memić: Dženan mi je rekao za poruku upućenu Alisi ” Ovo će ti biti najkraća veza likvidirat ćemo ti momka”

user

Džaferović: Najdublje suosjećam sa njemačkim narodom u ovom teškom trenutku

user

Balkanac komentirao cijenu ulja u Beču i na Balkanu: “Dragi narode, ko vas krade?”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM