Ehomag
Zabava

BAŠ NIKADA IH NE STAVLJAJTE U MAŠINU ZA VEŠ: Oprala patike nakon 3 godine nošenja, rezultat je nevjerovatan OVAJ TRIK ŽELITE ZNATI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Cijeli je proces popratila kamerom i oduševila se. Tenisice su ponovno zabljesnule kao nove

Dolaskom hladnijih jesenskih dana vrijeme je da iz ormara izvučete nešto zatvoreniju i topliju obuću, među koju spadaju i tenisice.  Noćna mora mnogih je upravo održavanje tenisica čistim, što kod nekih modela nije niti malo jednostavno. Naime, potrebno im je dubinsko pranje, što često nije moguće zbog materijala od kojih su načinjene.

No, oprati ih morate, ali kako? Vjerujemo da većina osoba već ima određene, više ili manje učinkovite načine kako oprati tenisice, no uvijek se pronađe određeni trik, bilo u tehnici, bilo i sredstvu za čišćenje, koji do sada niste znali.

61157aa7-a76c-4c3d-8de3-104e0a0a0a64-patike-815x458-690x480

Umjesto kupnje novih tenisica, jedna TikTokerica odlučila je oprati stare koje je nosila tri godine, prenosi The Sun.

Prvo ih je četkicom za zube dobro oribala te ih pošpricala sredstvom za uklanjanje mrlja. Zatim ih je stavila u vešmašinu na 30 minuta na 30 stupnjeva. Poslije toga ih je osušila. Tenisice su ponovno zabljesnule kao nove.

Prije pranja u perilici obavezno s tenisica uklonite vezice, uloške i eventualne naslage blata. Nakon pranja ih ne stavljajte u sušilicu ni preblizu izvora topline jer ih drži ljepilo koje bi se moglo oštetiti.

@maddykate01

@cleanwithpinkstuff wins again: white trainer edition

Related Articles

“Inace imam 20, kovrdzava, visoka, skladno gradjena”

user

SVI VOLIMO UŠTIPKE, A SADA JE DOMAĆICA OTKRILA TRIK KOJI NISMO ZNALI: Ovako vam neće upiti ni kap ulja, a biće mekani kao duša (RECEPT)

user

JA SAM LJUBAVNICA TVOG MUŽA: Rekao je nepoznat ženski glas, s druge strane…A Darija je znala, jer žena sve zna!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM