Ehomag
Vijesti

Milanović o Vučiću: Besposlen pop i jariće krsti

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon što je jučer Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije na osnovu pisanja hrvatskih medija da je “ova zemlja kao agresivna opasnost po Hrvatsku”, poručio da “ih Hrvati napadaju jer im smeta snažnija Srbija”, reagovao je i Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske.

– Besposlen pop i jariće krsti – poslovica je kojom je Milanović komentarisao provokacije iz Srbije. 

Kazao je i to da ova država ima veće ekonomske probleme od Hrvatske na koje bi se trebali fokusirati, piše Dnevnik.hr.

Poručio je i to da “stalno talasanje provokativnoj osjećaja ne vodi nikuda” te dodao da bi “predsjednik Srbije trebao imati pametnijeg posla”.

Novinari su pitali Milanovića da li posjetu patrijarha Porfirija smatra provokacijom.

– Ne znam šta bih na to rekao. Ja sam s njim imao dobar odnos, a čak je i Kolinda Grabar-Kitarović na zid ureda stavila repliku ikone koju je dobila od Porfirija – poručio je Milanović.

Izvor:Avaz

Related Articles

Turković odgovorila Miletiću: Razlog napada jer sam na istoj liniji kao i ’92

user

BILA JE NAJZGODNIJA U SURVIVORU 2010. GODINE: Udala se za najboljeg druga, pa razvela – EVO KAKO DANAS IZGLEDA, RODILA JE I DIJETE

user

Šta se dešava u našem tijelu ako prije spavanja jedemo jaja?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM