Ehomag
Magazin

PRVI SNIMAK SA VJENČANJA KATARINE GRUJIĆ I MARKA: Sve u zlatu i kristalima, A TEK DA VIDITE TORTU (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić vjenčali su se prošle nedjelje na intimnoj ceremoniji, a sada je osvanuo i prvi snimak sa vjenčanja.

Kaća i Gobelja izgovorili su sudbonosno “da” na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, koje pjevačica izdaje, a za potrebe vjenčanja dekorisali su ga po svom ukusu.

Sve je bilo ukrašeno bež i zlatnim detaljima, na stolu su bile kristalne čaše, a svadbena torta je imala jedan poseban detalj – slova K i M, početna slova imena mladenaca.

Katarina je, kako se može vidjeti na snimku, najprije nosila dugačku vjenčanicu na jedno rame, da bi se potom presvukla u cvetnu haljinu dubokog dekoltea.

Related Articles

‘OD NAJGORIH LJUDI SAM NAPRAVIO ZLATNOG DEČKA I JADNICU’ Car krenuo da uništava poklone, Dalila urla od očaja (VIDEO)

user

CAR PRIŠAO DALILI DOK JE SPAVALA, NJENA REAKCIJA IZNENADILA GLEDAOCE: Dejan ništa ne sluti, CAR OSTAO U NEVJERICI (VIDEO)

user

OGLASIO SE IVAN MARINKOVIĆ NAKON ŠTO MU JE DJEVOJKA NANIJELA OZBILJNE POVREDE: Evo u kakvom je stanju

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM