Ehomag
Vijesti

Marina (31) preminula tokom operacije nosa u elitnoj klinici

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

RUSKA influencerica Marina Lebedeva (31) umrla je u elitnoj klinici Artibeaut u St. Petersburgu tijekom estetske operacije nosa, piše The Sun.

Lebedeva je željela ispraviti oblik nosa, a tijekom zahvata stvari su pošle po zlu te je dobila visoku temperaturu, s kojom se kirurzi nisu mogli izboriti. U kliniku je pozvana Hitna pomoć, ali liječnici nisu uspjeli spasiti influencericu te je preminula na licu mjesta. Pretpostavlja se da je uzrok smrti alergijska reakcija na anesteziju.

Pokrenut je kazneni postupak zbog liječničkog nemara, a kirurzima prijeti zatvorska kazna od šest godina.

Alexander Efremov, ravnatelj spomenute klinike, rekao je medijima da je pacijentica prije operacije nosa prošla nekoliko testova, koje su izvršili visokokvalificirani liječnici. U izvještajima iz bolnice navodi se da je do smrti vjerojatno dovelo njezino genetsko stanje. 

(Index.hr)

Related Articles

NOVA LUNINA OBJAVA IZ PORODILIŠTA SVE RASPLAKALA: Evo kakvu je sliku objavila, Marko se odmah oglasio (FOTO)

user

Autobus snimljen kako kod Tarčina pretiče kamion preko pune linije

user

Produžene mjere u Federaciji BiH

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM