Ehomag
Magazin

“Šta će vam žena koju niko neće” ĐORĐE DAVID OTKRIO ZBOG ČEGA NE ŽIVI SA SUPRUGOM: A evo kako ona izgleda, rodila mu je kćerku (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Đorđe David već godinama je u emotivnoj vezi sa izabranicom Anom, sa kojom ima ćerku Stašu, a zanimljivo je da ovaj par ne živi zajedno. Đorđe živi u jednom, a Ana sa kćerkom u drugom stanu u Beogradu, a roker je otkrio o čemu se tu zapravo radi.

“Meni treba djevojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi”, rekao je Đorđe za Grandnews.

Đorđe smatra da muškarci u Srbiji moraju da budu vitezovi, a da žene treba da zadrže svoju slobodu.

djord

“Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gdje je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, vjerujte mi”, izjavio je on.
 

Related Articles

PJEVAČICA JANA prvi put o porodičnoj tragediji: “NIJE MI UMRO SESTRIĆ, NEGO MOJE DIJETE”

user

SLAVLJE U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Čestitke pljušte – obratila se i KARLEUŠA! Imaju VELIKI POVOD (FOTO)

user

ISTA DALILA – EVO KAKVA JE MAJA DANAS IZAŠLA IZ SALONA: Kakva transformacija, svi pišu da je ista DRAGOJEVIĆKA (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM