Ehomag
Magazin

DŽEJLA RAMOVIĆ SAD IMA DRUGO ZANIMANJE, Evo kako zarađuje: “To je nov izazov u mom životu”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Mlada pjevačica Džejla Ramović pobijedila je u “Zvezdama Granda” prije dvije godine i tada stekla ogromne simpatije publike u cijelom regionu. Poslije pobjede je objavila singl “Ruine”, ali nakon toga nije nastavila sa snimanjem novih pjesama.

dzejla-ramovic

Džejla kaže da je razlog to što čeka da se pojavi prava pesma, a do tada ima drugo zanimanje – radi reklamne kampanje u kojima pozajmljuje glas.

– To je počelo prije dvije, tri godine, a sad je krenulo malo intenzivnije jer se nedavno desila reklama u kojoj sam pozajmila glas. To je neki novi izazov u mom životu – istakla je Džejla za “Grand news”.

Related Articles

OSMANU JAVILI DA JE DALILA PONOVO BACILA OKO NA STEFANA KARIĆA: Odmah se oglasio na Instagramu, NJEGOVA REAKCIJA JE HIT

user

MARKO BOŠNJAK OSVOJIO 2. MJESTO NA “DORI”, a da ga vidite kako izgleda danas: Od slatkog dječaka izrastao u OZBILJNOG FRAJERA

user

Marija Šerifović obradovala dječaka Imrana: Donijela mu svoju jelku

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM