Ehomag
Magazin

TIJANA DAPČEVIĆ SMRŠALA 45 KILOGRAMA, PA OTKRILA DIJETU KOJU IMA SVAKA MRŠAVICA: Kilogrami se samo tope, EVO O ČEMU JE RIJEČ

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pevačica Tijana Dapčević objavila je na Instagramu svoju fotografiju i pokazala zategnuto teijlo, novu frizuru i izazvala pohvale na račun izgleda, piše Pulsonline.rs.

Tijana je, naime, prvo pokazala novu frizuru, dugu plavu kosu vezanu u rep, ali i trbušnjake i uzak struk.

tijana-dapcevic

Inače, Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak 115 kilograma.

“Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam riješila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promijenim način života. Mi žene imamo nevjerovatnu blokadu u glavi kada se pomene riječ dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smijemo”, rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mlijeka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – rekla je Tijana.

Related Articles

NOVE SLIKE LUNE I BEBE RAZNJEŽILE SVE: Luna objavila nove slike kćerkice, pogledajte kako malena izgleda (FOTO)

user

MIRKO ŠIJAN ZABRANIO BOJANI JEDNU STVAR – OVE SLIKE NIKAKO NE SMIJE DA OBJAVLJUJE: Mama Goca ga podržala, OVO JE RAZLOG

user

OTKRIVENO ŠTA DUŠKOVA MAJKA ZAISTA MISLI O SNAHI JELENI: U javnosti konačno stigle informacije

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM