Ehomag
Lifestyle

BRZO ZAPIŠITE RECEPT, OVAJ NAPITAK RAZBIJA CELULIT: Kao rukom odnesen, REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Unošenje tečnosti je presudno u borbi protiv celulita, a ukoliko napravite sok od sastojaka koji imaju moć da započnu razgradnju masnih naslaga, sa narandžinom korom nećete imati problema.

Ovaj napitak je vrlo jednostavan za pripremu, a rezultati su brzo vidljivi. On će pomoći da se organizam očisti iznutra, a na koži će se odmah primijeti promjena, odnosno poslije detoksa koža će biti blistava i zategnuta.

Glavni sastojak ovog napitka je celer, a upravo on je odličan jer obiluje vlaknima, mineralima magnezijumom i fosforom, vitaminima,K, B i C. Zahvaljujući svim pozitivnim svojstvima koje ovi vitamini i minerali imaju na organizam i kožu, bićete spremen da uskočite u omiljeni šorts vrlo brzo.

184105-profimedia0413387191-ls

Sastojci za pripremu:

3 stabljike celera
200 mililitara vode

Priprema:

Napitak se može napraviti u sokovniku ili u blenderu. Preporučuje se sokovnik, ali i iz blendera će poslužiti svrsi.

Preporučuje se da se konzumira svako jutro na prazan stomak.

(stil.kurir.rs)

Related Articles

SVAKI VOZAČ MORA ZNATI OVAJ TRIK KAD PADA KIŠA: Evo šta treba da uradite i stakla vam neće zamagliti

user

OD ŠTITNJAČE SVE KREĆE, HORMONI, PRETJERANA MRŠAVOST ILI DEBLJINA: Lijek imate kod kuće, evo kako da je PRIRODNO IZLIJEČITE

user

DA VAŠI NOKTI BUDU LIJEPI I UREDNI ČAK I DO DVIJE NEDJELJE! Pravi savjeti kako da UVIJEK budete sređeni bez odlaska u salon!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM