Ehomag
Magazin

“Slala sam mu balone, sad mi je to smiješno”, TARA SIMOV DOŠLA U ŠIMANOVCE, IMALA SAMO 1 PORUKU ZA ŠA: Kad on ovo čuje…

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tara Simov stigla je u Šimanovce kao gost u emisiji, a kada se pojavila mnogi su se iznenadili.

Naime, ona je došla skroz neprepoznatljiva, sa drugačijim imidžom i frizurom.

Ona je na samom početku govorila o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Moram da te pitam, mnogo je nagađanja, svašta si kačila na Instagram, to je izazivalo reakcije. Kako, šta je istina? – pitala je Dušica.

– Trudila sam da sama plasiram te stvari u javnost, da ne bi bilo ovo, ono. Ali izgleda da sam napravila još goru stvar. Nisam htjela da krijem nešto. Sa Nikolom se družim, zašto ne bih kačila slike. A kada ne bih kačila slike, a neko me bude sreo, to bi izazvalo još veći haos. Ja sam neko ko je pokazao da imam više muških prijatelja, nego ženskih i više sam prisnija sa njima. Nisam uradila ništa novo što bi začudilo ljude. Srca stavljam iz milošte. Sve su to samo drugovi – odgovorila je bivša zadrugarka.

2639313-simov-ff

– Bila sam ljubavnica samo 20 dana, to mi nije prijalo, ali sad sam navikla. Najviše me boli način na koji sam otišla. Sad sam mnogo bolje, i jedem i spavam, razmišljam. Ša se držao prvih mjesec dana. Slala sam balone, sada mi je sve smiješno. On i ja nismo raskinuli, svađamo se preko televizora. Sačekala bih ga, ali ponos mi ne da. Jeste me razočarao, pričao je svašta o bivšoj supruzi – rekla je Tara.

(kurir.rs)

Related Articles

ZBOG OVOGA SAM ODLUČIO DA SE RAZVEDEM OD DAJANE: Žika Jakšić 5 godina kasnije otkrio – U braku sam se osjećao skučeno

user

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda kćerka Miloša Teodosića! (FOTO)

user

BILA JE PRELIJEPA JUGOSLOVENSKA GLUMICA, A ONDA NESTALA NA VRHUNCU SLAVE: Evo gdje je danas i šta radi (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM