Ehomag
Zabava

“Odveo sam ortakovu ženu u magacin”

Odveo sam ortakovu ženu u magacin… Udala se već sa 20 godina za mog prijatelja, a par meseci kasnije je počela da radi u mojoj prodavnici, na molbu njenog muža. Pre nego što je počela da radi kod mene poznavali smo se samo površno. U prodavnici smo se zbližili, puno vremena smo provodili zajedno. Uglavnom je dolazila na posao u tesnim trenerkama ili helankama svesno ističući savršenu pozadinu.

Dok sam je gledao tako izazovnu, sve više sam želeo da je imam. Po njenom pogledu sam primetio da je i ona zainteresovana za mene… Ušao sam u prodavnicu kroz magacin i video je za pultom kako čita novine. Bila je naslonjena na pult tako da se pozadina savršeno isticala u pripijenoj trenerci. – Ćao, Biljo! Šta radiš? – upitao sam. – Evo, gazda, čitam novine. Ti? Okrenula je glavu prema meni i poslala mi poljubac kroz vazduh. – Uživam u pogledu – rekao sam kroz osmeh. Namerno sam blenuo u njenu zadnjicu.

Ona se glasno nasmejala i pljesnula svoju veliku pozadinu dva puta izazivajući me. Vratila se čitanju novina, a ja sam hteo da puknem.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Čuvam djecu jednoj imućnoj familiji već 2 godine”

user

3 PRAVILA ZA VIŠE NOVCA U NOVČANIKU: Ako želite da se obogatite, ovo morate da uradite!

user

EVO ŠTA SE DOGAĐA U TIJELU KADA SPAVATE U ČARAPAMA: Ovo nismo znali

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM