Ehomag
Zabava

“Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna”

“Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna :). Sa svekrom sam u vezi mnogo prije nego sam ikako upoznala njegovog sina, tj mog sadašnjeg muža.

Onaj koga ja ustvari volim i za koga moje srce kuca je moj svekar. Imala sam 17 godina kada smo se upoznali, 23 godine je stariji od mene ali meni to nikada nije smetalo. Izuzetno je bogat i uticajan, stoga nije smio da se razvede, mora glumiti dobrog muža i brižnog oca zbog javnosti.

Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena, nego kao njegova snaja, žena njegovo sina. Nije bilo drugog načina i pristala sam. Zaposlio me kao svoju sekretaricu i super nam je, već 8 godina živimo kao muž i žena, samo to niko ne zna.

Moj “muž” i moja “svekrva” su nas juče baš obradovali jer su postali “najvrjedniji radnici u firmi” za prošlu godinu. Naime, firma svake godine šalje 2 najvrjednija radnika na krstarenje mediteranom koje traje petnaest dana. Naravno sve je naštimano samo kako bismo uživali u mjesecu kada moj voljeni i ja slavimo 10 godina naše sretne u uspješne veze… 10. decembar je dan kada su se naši pogledi sreli, kada smo postali jedno.”

 

(novi.ba)

Related Articles

ŠTA DA RADITE AKO VAS NAPADNE PAS: Samo jedna riječ može vas SPASITI, evo kako da se odbranite

user

Moja supruga je iako samo sekretarica, vrlo cijenjena radnica jedne firme.

user

Zahvaljujući OVIM TRIKOVIMA OBOGATIT ĆETE SE: Ne brinite se, ne treba da štedite!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM