Ehomag
Zabava

“Djevojka me je ostavila nakon godinu i pet mjeseci veze…”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

“Djevojka me je ostavila nakon godinu i pet mjeseci veze.

Za tih godinu i pet mjeseci ljubav je cvjetala, voljeli smo se najviše, a onda meni počinje pakao u životu.

Razbolim se od bolesti od koje mogu da ostanem nepokretan, mama mi umre i ruši mi se cijeli svijet.

Djevojka je bila tu za mene sve vrijeme, maksimalno mi je poklanjala pažnju ali ja sam se zatvorio skroz i nisam dozvoljavao da mi bilo ko priđe. Upao sam u totalnu depresiju, tuga za mamom, liječenje po bolnicam, razne terapije, ispiti na fakultetu koje sam padao.

Ona nije imala razumijevanja za moju depresiju i ostavila me je uz izgovor da ona to više ne može da trpi i da joj treba pažnja. Molio sam je da mi to ne radi u ovim teškim trenucima. Nakon nekog vremena uz pomoć psihijatra riješio sam problem sa depresijom i molio sam je da se pomirimo i da nastavimo sve isto kao prije ali ona neće ni da čuje za to pod izgovorom da se skroz ohladila od mene.”

212511334-510386826887821-1352921081654906562-n

Izvor: Ispovesti.com

Related Articles

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ O POPLAVAMA U SARAJEVU: Pružićemo ljudsku podršku i još jednom pokazati da je Banjaluka prijateljski grad

user

Ova 4 ZNAKA će do kraja godine pratiti SAMO SREĆA I USPJEH: Evo za koga su zvijezde u narednih 5 mjeseci pripremile SPEKTAKULARNO DOBAR period!

user

VIC: Ciga i ključaonica

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM