Ehomag
Zabava

“Brzo sam pala na drugaricinog muža”

Brzo sam pala na drugaricinog muža… Moja drugarica živi nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti. Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU.

Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle. U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”.

U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarice, prepustila sam se i prosto se desilo, vodili smo ljubav ja i muž moje drugarice. Neću da lažem, baš me zadovoljio i uopšte se ne kajem zbog toga što smo uradili, jer vjerovali ili ne danas sam mog muža i moju drugaricu zvala čak po 3 puta i ni jednom mi se nisu javili. Kako su zaslužili tako su i dobili… PRLJAVA GAMAD, ne mogu da vjerujem, muž kome sam bila vjerna skoro 10 godina i moja najbolja drugarica, ženakoju znam od vrtića… KATASTROFA

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Ostala sam trudna sa drugim”

user

SLIKA SA PLAŽE U HRVATSKOJ ZBOG 1 DETALJA POSTALA HIT NA FACEBOOKU: Kad vidite o čemu se radi, oči će vam stati

user

U podu spavaće sobe pronašli su VELIKU RUPU: Kada su se spustili u nju zatekli su NEZAMISLIV PRIZOR (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM