Ehomag
Vijesti

Boutique Hotel Scala d’Oro 4* Vodice | Ljetujte u živopisnim Vodicama i priuštite si nezaboravan odmor u srcu Jadranskog mora!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Vodice su turističko središte Srednjeg Jadrana, poznato po svojoj živosti, ljepotama, prekrasnoj uređenosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smješteni su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će pronaći nešto za sebe.

mphatqi5wr71iwaa

Boutique Hotel Scala d’Oro**** kategoriziran sa 4 zvjezdice je novi hotel smješten u gradu Vodice koji je otvoren 01.08.2018. te je predviđen za rad kroz cijelu godinu. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i plaže. Boutique Hotel Scala d’Oro udaljen je svega 9 km od okruženog tvrđavama srednjovjekovnog gradića Šibenika, s visokim kamenim kućama, ulicama, crkvama i samostanima te katedralom Sv. Jakova koja je dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Također 40 min od nekih od najljepših nacionalnih parkova, a manje od sat vremena od Splita i Zadra.

wmfxvbvg8pfqhdyg

Vodice sa svim svojim sadržajima postale su najpoznatiji centar na srednjem dijelu Jadrane. I to zaista nije došlo samo od sebe niti se dogodilo slučajno. Grad Vodice kao turistička destinacija odlučuje se za ovakvu vrstu privrede prije 50 godina očita shvatiti da im je Bog učinio pravi mali raj koji mogu iskoristiti i kapitalizirati.

t7bahrv3se7bke1u

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem u našoj direkciji Zelenih beretki br.14

Related Articles

Ruska baza na Krimu značajno oštećena, satelitski snimci pokazuju konačnu štetu

user

Potres magnitude 2.8 po Richteru u blizini Petrinje

user

VEČERAS RASIJECITE LIMUN I STAVITE PORED GLAVE I UJUTRO ĆETE NAM BITI ZAHVALNI: Evo šta će se desiti, genijalan trik!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM