Ehomag
Zabava

“Inace imam 20, kovrdzava, visoka, skladno gradjena”

Inace imam 20, kovrdzava, visoka, skladno gradjena. Prvi put mi se javila želja za odnosom u 15-oj godini uz neki amaterski film i od tada sanjam o muskom ponosu koji sam osetila par dan nakon 18. rodjendana. Imam blizu zgrade lokalni kafic koji drzi neki tip od 30ak, nebitnog izgleda, ali se od otvaranja muvamo iako on ima devojku godinama. Od kad sam saznala da su se verili sve sam vise htela da ga kre.nem..

Ali kad s verio tad su moje nade i zelje skoro nestale dok nije slavio momacko u istom tom kafiću i poljubio me. Malo sam se zbunila al je vec bio na drugom kraju prostorije i signalizirao mi da dodjem tamo. Znatizeljna, krenula sam a on me je odvukao u bastu kafica i krenuo da me ljubi. Njegove ruke su bile svuda i jako grube sto me je dodatno palilo. Kontrolisao me je potpuno. Stavio je moju ruku na svoj ponos dok je otkopcavao pantalone a ja sam krenula da mu mazim. Bio je divan, cist, dugacak i obiman, mozda najlepsi koji sam videla. Uzivala sam u svakom njegovom uzdahu I svakom delu njegovog ponosa dok me nije podigao.

Bacio mi se na sto I u jednom potezu mi ga strpao u tamo dole. Osetila sam kako se siri od njegove batine I vrisnula kad mi je on stavio ruku preko usta kako me ostatak momacke ne bi cuo. Trpao me je tako natrcenu sa pantalonama i gacama na pola. Verovatno se i on dosta napalio jer je brzo došao do vrhunca, a baš tada je njegov brat došao, ja sam se samo pokupila i nestala.

I dan danas me stid kad sretnem njegovog brata.

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

IMATE FIGURICU SLONA U KUĆI? Evo na koje mjesto je trebate staviti da biste PRIZVALI LJUBAV, SREĆU I BRDO NOVCA

user

ODBILA SAM KUMSTVO I NIKADA SE NISAM UDALA: Najtačnije tumačenje narodnog vjerovanja, DA LI VJERUJETE U OVO?

user

“Komsinica mi slucajno zakacila auto”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM