Ehomag
Vijesti

“Otkud premijeru nova limuzina?”: Vukanović opet izazvao haos u Skupštini RS-a

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović ponovo je kritikovao vlast na sjednici ovog tijela, ovaj put zbog nove limuzine premijera RS-a Radovana Viškovića.

On je na početku svog govora u Skupštini čestitao Viškoviću na novom automobilu, luksuznom terencu Volkswagen Tiguan u kojem se na sjednicu dovezao entitetski premijer.

“Red je bio da se proslavi ova pobjeda na Londonu gdje smo razbili Englesku uspješno se zadužujući na berzi”, rekao je Vukanović aludirajući na posljednje zaduživanje Republike Srpske na Londonskoj berzi.

Višković mu je odgovorio da ni on, niti Vlada RS-a nisu kupili taj automobil nego da je riječ o donaciji Civilnoj zaštiti koji on koristi kao komandant Kriznog štaba RS-a.

“Smeta vam kad dođem s pratnjom, s nekoliko vozila. Kao što vidite došao sam s jednim automobilom i jednim pratiocem. To radim zbog ušteda tako da ta je ta priča o novom vozilu promašena”, odgovorio mu je Višković.

Inače je narodni poslanik Vukanović poznat po scenama koje pravi u javnosti usput kritikujući vlast pa je tako nedavno presreo glavnog revizora u RS-u zbog sporne nabavke namještaja, a pravu je buru u javnosti napravio nakon što ga je trebinjska policija privela zbog narušavanja javnog reda i mira. On je tada galamio na sudije koji su u toku radnog vremena umjesto na poslu bili na kafi.

[embedded content]

Izvor: Klix.ba

Related Articles

Cvijeće, Fatiha i minuta šutnje za ubijene kod Gradske tržnice

user

IGK: Odluka Parlamenta Crne Gore je velika za region, Evropu i svijet

user

Vlada KS dala saglasnost za zapošljavanje medicinara na KCUS i u Hitnu pomoć

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM