Ehomag
Zabava

DJEVOJKA OBJAVILA PRIČU: ‘Liječnik mi je čistio uši, pa u njima pronašao iznenađenje!’ (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nedavno je TikTok korisnica Jordan u svom videu ispričala kako je zbog prehlade otišla liječniku koji joj je odlučio očistiti uši; a unutra pronašao čak četiri mikro cjevčice, piše Večernji.hr.

 Dok joj je ispirao uši, priča, vidio je da je nešto unutra, a brzo su oboje doznali da je riječ o ušnim cjevčicama – malim plastičnim tuljcima koji se djeci s čestim infekcijama ugrađuju u bubnjić – a koji bi za otprilike godinu dana sami trebali ispasti… 

usi

 – To mi je bilo u uhu pune 22 godine; od moje četvrte – rekla je djevojka na svom TikTok računu @dogs_over_ppl. Svoje je saznanje podijelila u videu s naslovom: Kad odete liječniku zbog prehlade, a on vam ispere uši i pronađe iznenađenje!, a dodala je i da joj je vosak iz uha prekrio te male plastične predmete. 

– Kao dijete sam stalno imala upale uha, pa su mi liječnici u bubnjić ugradili cjevčice na koje sam odavno i zaboravila – opisala je u videu koji je pogledan više od 750.000 puta. 

– O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada! – komentirala je jedna pratiteljica, a to je zabrinulo i mnoge druge Tiktokere. 
 

Related Articles

U EMISIJU DOVELI ASTROLOGA: Evo šta je prorekla Novaku Đokoviću, ovo ga čeka u 2022. godini

user

ZA NEPOVJEROVATI! IMA 71. GODINU A ŠETA U MINI SUKNJAMA: Izbacila samo jednu namirnicu, NAJZGODNIJA BAKA IKAD (FOTO)

user

ZA DLAKU SE IZVUKLA! Preživjela pad sa visine od preko 4.000 metara, kada vidite kojom BRZINOM je išla ka zemlji, ŠOKIRAĆETE SE! ( VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM