Ehomag
Vijesti

VODITELJICA OTKRILA NOVE DETALJE! Sanja Marinković se RAZVELA NAKON 10 GODINA BRAKA, a EVO KAKO IZGLEDA NJEN bivši SUPRUG

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

I dok njeni pratioci uživaju u golišavim kadrovima sa ljetovanja koje gotovo svakodnevno objavljuje na svom Instagramu, Sanja Marinković je progovorila o bivšem suprugu od kog se razvela nakon 10 godina braka.

Naime, Sanja je otkrila kako je s bivšim partnerom podijelila odgovornost u vaspitanju sina, s kakvim se sve izazovima kao samohrani roditelj susreće svakog dana, ali i koliko joj je teško da bude mama jednog tinejdžera.

sanja

– Veoma je zahtjevno biti mama, pogotovo ako imate tinejdžera u kući. Nije lako odgajati dijete u vrijeme kad postoji sudar vrijednosti na dnevnom nivou. Roditelji često moraju da objašnjavaju djetetu razne stvari koje vidi na internetu – započela je.

sa

Potom je otkrila da joj je bivši suprug, uprkos razvodu, i dalje najbolji prijatelj.

– Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog djeteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je riječ o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo – rekla je i dodala:

– Mislim da je jako važno kakav odnos imaju mama i tata. Otac je veoma važan u odrastanju djeteta i sigurna sam da, ako ne materijalnu, očevi mogu da pruže drugačiju pomoć i da učestvuju u odgajanju djeteta. Kada je riječ o samohranim majkama, mislim da je jako važno kako grade odnos s bivšim partnerima,prenosi Telegraf.

Related Articles

Da li je djevojka koju je Matej zvao ključ nestanka: Vidio je objavu na Instagramu

user

Počeo forum u Antaliji, učestvuju Dodik, Komšić i Džaferović

user

Bečirović: SAD i EU mogu spriječiti veličanje ratnih zločina ukidanjem finansija

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM