Ehomag
Vijesti

Stanivuković, Karić i Kordić susreli se sa zvaničnicima EU i SAD: Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Gradonačelnici Banje Luke, Sarajeva i Mostara Draško Stanivuković, Benjamina Karić i Mario Kordić sastali su se u glavnom gradu BiH s šefom delegacije EU u BiH Johanom Satlerom (Johann Sattler), zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Metju Palmeron (Matthew) i izvršnom direktoricom Evropske službe za vanjske poslove Angelinom Ajhorst (Eichorst).

screenshot-10

– Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što mi već pola godine radimo u Banjoj Luci.

Zajednički susret sa gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. Za Banju Luku je veoma važno da se čuje šta o onome što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje – poručio je Stanivuković na Facebooku.

IzvoraAvaz

Related Articles

Dodik najavio da će se susresti s Putinom 17. juna u Sankt-Peterburgu

user

Sjećate se Radašina? BIO NEUGLEDAN, A SAD FURA MODERNU RIZURU: Čekajte samo da ga vidite, PRAVI ŠMEKER – transformacija za nepovjerovati!

user

Dodik stigao u Istanbul, uskoro se sastaje sa Cavusogluom

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM