Ehomag
Magazin

POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA OTIŠAO NA POLIGRAF “Umoran sam od svega” Mahir PROGOVORIO o Popoviću i neslaganju sa Marijom

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

U ovo nedeljnom “Blic poligrafu” pobjednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić odgovarao je na brojna pitanja koja se tiču njegovog privatnog i poslovnog života.

Na pitanje koliko je vjerovao da ćete pobijediti i da li je tačno je bio veliki miljenik Saše Popovića, Mahir je odgovorio:

mah

– Priželjkivao sam pobjedu, ali nisam očekivao. Zapostavio sam fakultet zbog takmičenja. Bilo je straha i stresa tokom takmičenja, kako ću izneti izvedbu. Uspio sam poslije finala da zaspim, ali danima traju razna snimanja, tako da sam umoran. Oduvijek sam hteo da budem pjevač – govorio je Mahir.

– Mislim da sam bio miljenik Saše Popovića. On voli svakog ko se bori, očinski je nastrojen. Na dan finala mi je bilo zdravlje ugroženo, primao sam infuziju, dan pre imao sam trovanje hranom, picom. Uprkos svemu, izašao sam – govorio je Mahir.

– Marija zna da bude stroga, to je i život naučio. Takva je, kakva je, genije je, ne bi bila tu da nema te strogoće. Na svakoj probi se nisam slagao sa Marijom Šerifović. Uz obostrano razumijevanje dolazili smo do najboljeg rezultata. Volio bih da se oženim jednog dana i budem porodičan čovjek, ali trenutno to nije na radaru. Sviđala mi se jedna kandidatkinja iz Granda, ali ne bih o tome – rekao je Mahir.

Kako se Mahir snašao u vrućoj stolici poligrafa i kako je odogovorio na ostala pitanja pogledajte OVDJE

Related Articles

MILAN MILOŠEVIĆ UŠAO U ZADRUGU I PONIO JEDAN PREDMET: OVO SE NIJE DESILO 5 GODINA: Evo o čemu je riječ(VIDEO)

user

BARBARA DOŽIVJELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto uništeno, poznati svi detalji

user

“HILJADU PUTA SAM HTIO DA ODEM” DEJAN PRVI PUT ISKRENO O BRAKU: Tek da čujete čiji je duks pronašao u Dalilinim stvarima(VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM