Ehomag
Zabava

“Dobio sam poziv od kume”

Kuma je bila veoma lepa žena, 31 godina, dobro građena, imala je ogromnu zad.njicu i ne tako velike gr.udi ali su dolazile do izražaja, imala je i smeđu kosu ošišanu na paz. Nisam mogao da joj odolim i da je ne gledam sa strane kad kod da sam mogao. Ziveli smo kucu do kuce ona sa muzem i troje dece a ja sa majkom ocem i sestrom inace ja sam imao 19 godina, svakodnevno smo se druzili i isli jedni kod drugih. Jednog dana sam bio sam kod kuce posto su majka, otac i sestra otisli na slavu kod nekih prijatelja. Nisam znao sta cu od dosade pa sam otisao do dnevne sobe i seo za kompjuter, kad pogledah kroz prozor a ono kuma siri ves, bila je u nekoj letnjoh haljini jer je napolju bilo leto. Preko te haljine joj se sve ocrtalo i gr.udi i njeno ogromna zad.njica. Seo sam za sto pored jer je bio bolji pogled na njene obline.

Tako sam je posmatrao kada je ona odjednom otrcala u kucu. Posle 2minuta mi je zazvonio telefon bila je to ona pitala je dali mogu da predjem do nje da joj pomognem da premestimo neke nove fotelje u dnevnu sobu. Obukao sam se i odmah presao kod nje, bila je sama. Ja sam usao obucen u majicu na kratke rukave, sorc preko kojeg se ocrtala moja preplanula al.atka i papuce. Usao sam u dnevnu sobu a kuma je bas tad bila okrenuta jer je brisala sto. Malo sam se nakasljao i pozdravio je. Pogledala je u moj dignuti nasmejala se i rekla idem do toaleta vracam se za 5 minuta. Ja sam seo na kauc i cekao da se vrati, ali nje nije bilo duze od 5 minuta krenuo sam prema toaletu kada sam cuo jecanje i uzdahe, pogledao sam kroz jedva otvorena vrata od toaleta kad ono kuma sedi na wc i igra se sa svojom… Okrenuo sam se i vratio u dnevnu sobu kao da se nista nije desilo, opet sam seo na kauc ali sada na mesto koje se nije videlo od vrata dnevne sobe, skinuo sam gace, sorc i zadigao majicu iznad pupka i cekao da se kuma vrati.

Posle nekih 3-4 minuta sam cuo kako skripe vrata od kupatila krenula je prema dnevnoj sobi usla je i jos uvek nije mogla da me vidi od vrata. Kada je pogledala prema meni imala je sta da vidi ja sedim go. Krenula je da se dere na mene, sta radis to bezobraznice mali kako te nije sramota. Ja sam ustao dosao do nje i rekao joj, kumo nemoj da se lazemo znam sta si sada radila u toaletu i zbog cega si to radila cim si videla moj kako se ocrtao preko sorca morala si da odes da je olaksavas. Sledece sto sam uradio, uhvatio sam je cvrsto oko struka i krenuli smo da se ljubimo. Skinuo sam joj haljinu i ga.cice posto je to sve sto je imala na sebi, okrenuo je tako da joj ledja i za.dnjica budu prema meni i poceo da je natezem. Kada smo zavrsili kuma je rekla pa jaooj kume sta smo to uradili a ja sam joj samo odgovorio da cu joj razvaliti svaki sledeci put kad budem imao priliku.

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

OVO JE TREĆA TOMINA ŽENA KOJU U FILMU IGRA MILENA RADULOVIĆ: Vjenčali se na OSTRVU, a razvod ga je dotukao! (FOTO)

user

“Napila sam se i uradila najveću glupost”

user

IZBROJITE LINIJE NA VAŠEM ZGLOBU: Da li vidite 3 ili 4? Evo kakva vas budućnost čeka

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM