Ehomag
Magazin

BELMA I MUHAREM NE DOLAZE NA MAHIROV DOČEK: Javila se Belma i otkrila šta se desilo u međuvremenu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pobjedniku ovogodišnje sezone “Zvezde Granda”, Mahiru Mulaliću, uveliko se sprema doček u rodnoj Gračanici, koji će biti održan u utorak, 6.jula, kom bi trebalo da prisustvuju svi finalisti popularnog takmičenja.

ffd1b8d1c19792ae9cef4675ded12428efc5867b

Međutim, u posljednjem trenutku došlo je do promjena, zbog kojih Belma Huseifendić i Muharem Hadrović neće prisustvovati svečanom dočeku u Gračanici. Tim povodom oglasila se učesnica iz Tuzle i otkrila pravi razlog.

– Naš dragi Aleksandar Josifovski nas je još prije nekoliko sedmica pozvao na promociju njegove prve pjesme, te zbog same promocije i puta nećemo biti u prilici da prisustvujemo koncertu. Našem Mahiru želimo sve najbolje i najljepši provod. Šteta što je došlo do pomjeranje dočeka – objasnila je Belma koja je otputovala u Makedoniju. 

Related Articles

ALEKSANDRU SVI ZNATE IZ ZADRUGE, A EVO KO JE NJEN VJERENIK PECA: Bio u vezi sa srpskom pjevačicom, ONA JE SADA UDATA I IMA DJECU

user

NIKOLIJA SNIMLJENA NA ULICI NAKON 2. POROĐAJA: Ne liči na sebe, niko živ je ne bi prepoznao (FOTO)

user

ALEKS NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU DEJANU ZBOG DALILE, PONOVO SE POMIRILI? Evo šta je uradio, ODAO GA 1 POSTUPAK (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM