Ehomag
Zanimljivo

Pokazao mi je koliko mu značim

Moj momak je samo par dana nakon našeg prvog izlaska istetovirao moje ima preko cijele lijeve podlaktice. Time mi je pokazao koliko sam mu bitna… isti noć sam mu se prepustila, dala sam mu svoju nevinost. Iako sam imala samo 16 godina, a on preko 30 osjećala sam da je čovjek koji vrijedi. Sve je bilo super, a kada sam napunila 18 on me zaprosio, tražio je od mene da se odma udam za njega.

Tada je on imao skoro 34 godine i nije imao vremena za čekanje. Još uvijek sam išla u školu i nije mi bilo lako da se odlučim ipak pristala sam. U braku smo evo 7 godina i ne mogu se požaliti da je loš muž, ali neki dan sam saznala da je tetovažu imena JELENA uradio mnogo prije nego je mene i upoznao. Jelena je njegova dugogodišnja ljubav, vjerenica koja ga je ostavila skoro na dan vjenčanja i otišla za drugog. Trenutno živi u Australiji. Vjerujte nije mi sve jedno… cijla naša veza je na neki način zasnovana na toj tetovaži, iskazivanju ljubavi preko te tetovaže.

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Sada će svi osuditi, ali ja ću vam reći da je žena prava legenda

user

PRIČA: Imam mladu svekrvu, Marinu. Ima samo 43 godine. Rano se udala. Imala je samo 18 godina kada se rodio moj muž Rade, a godinu dana kasnije…

user

VIC DANA: Varao ljekar ženu sa medicinskom sestrom..

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM