Ehomag
Vijesti

Dodik čestitao Bidenu Dan nezavisnosti SAD-a: Svi vaši podvizi zaslužuju iskrene čestitke

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik (SNSD) uputio je čestitku američkom predsjedniku Josephu Bidenu povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država.

“Vaša zemlja je prošla historijski i važan put od tog dana, davne 1776. godine, kada su članovi Drugog kontinentalnog kongresa usvojili Deklaraciju o nezavisnosti. Svi vaši podvizi, postignuti od tog važnog dana do danas, koji su se odrazili na cijeli svijet, zaslužuju iskrene čestitke”, naglasio je Dodik.

Uvjeren je da će odnosi između Bosne i Hercegovine i SAD-a i dalje unapređivati, u duhu uzajamnog poštovanja i saradnje u svim sferama, saopćili su iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

“Uz najbolje želje vama lično, kao i vašoj porodici, ali i narodu SAD-a, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika – Dana nezavisnosti SAD-a”, naveo je Dodik.

Related Articles

Serija manjih zemljotresa pogodila Banju Luku

user

Turska prijeti kurdskim snagama pod američkim pokroviteljstvom: “Čim donesemo odluku, u roku od par dana spremni smo za kopnenu invaziju sjeverne Sirije”

user

SLADIĆ POSLAO UPOZORENJE: U narednih 48 do 72 sati lokalno bi moglo pasti i do 100 litara kiše po metru kvadratnom

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM