Ehomag
Zanimljivo

Danima sam van sebe

Udata sam 14 godina imam dvije kćerke, mlađa ima samo 3 godine i već danima sam rastrgana, van sebe. Desilo se se sasvim slučajno na jednom seminaru na kojem sam bila, ali od savjesti nemogu da spavam, da dišem, da živim.

Danas sam odlučila da sve priznam mužu, jednostavno ne mogu da živim sa tim teretom prevare. Kada sam mu rekla on je istog trenutka zaplakao. Znamo se skoro 20 godina i prvi puta u životu sam ga vidjela da plače, mislila sam da je to nemoguće, ali… BUKVALNO JE JECAO od bola. Ubrzo sam shvatila da bi ta istina bila više nego skupa i bolna ne samo za nas dvoje, već i za naše kćerke, shvatila sam da je to što sam uradila nešto zbog čega treba samo ja da ispaštam i patim i da se sama iborim sa tim.

Zagrlila sam ga i rekla mu da sam se šalila i da mu to nikada ne bih uradila. Ne mogu vam opisati taj trenutak, tu sreću na njegovom licu. Nakon svega sada mi je još teže, još više me boli, još više sam ljuta na sebe jer sam ga prevarila… ZAŠTO!? Zbog par minuta nekog glupog zadovoljstva koje mi ništa ne znači. Ne znam da li ću ikada sebi moći oprostiti ovaj moj grijeh, ali sama sam kriva i moram naučiti živjeti sa istim.

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Imam sina iz prvog braka

user

VIC: Čovjek koji kasni na posao

user

VIC: Kako si ti smršao, meni ne uspijeva nikako?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM