Ehomag
Zabava

“Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu”

Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu, smatrao sam je srodnom dušom onda sam saznao bolnu istinu…. Dao sam sve od sebe da bude najsretnija, trgao sam se na baušteli i u bravariji kako bi imao novac da joj uvek mogu priuštiti što želi.

Bili smo tako savršen par i skoro svi su bili impresionirani nama. Mazio sam je, pazio, uvek kad joj je bilo teško bio sam uz nju, snažno sam je grlio, volio je više od vlastitiog života! Da bi nakon 5 godina saznao zajedničkog života saznao da je dovodila gradske mangupe u našem stanu i sa njima delila naš zajednički krevet, saznao sam tako što mi saopštila da je trudna ja sam od sreće krenuo da plačem kad mi je rekla da prerano slavim i da nije trudna sa mnom srce mi je zaigralo od tuge rekla kako je ona zla osoba i da nismo jedno za drugo i da je bolje da se više nikad ne vidimo, kaže kako ja nisam ništa kriv svi ti momci su u njenoj glavi!

Toliko me je slomila da me je srce počelo gnjavit i naručio sam se na kontrolu kod doktora, moram na operaciju kičme i nakon rehabilitacije odlazim iz grada jer jedino me ljubav tu držala.. Sad nemam ni to, Mislio sam da je srodna duša a ona mi tako vraća! Dušo moja kad shvatiš šta si napravila mene više neće bit ovdje i možeš me zauvijek zaboraviti! ZBOGOM!

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Odlučila sam da se nađem sa komšijom”

user

DA LI IMATE POTKOŽNE BUBULJICE NA LICU? NI SLUČAJNO IH NE CIJEDITE? Evo zašto su se pojavile i kako da ih uklonite

user

“Ovakav problem sa svekrvom niko nema”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM