Ehomag
Zanimljivo

Sestra se čuvala za nekog posebnog

Sestra je bila fina cura, cuvala se za nekog posebnog. Taj posebni joj je odvalio samarcinu prilikom prve svadje.

Zatim je do svoje 26. godine imala 4 ozbiljne veze, momke koje je dovodila kuci, koje su nasi roditelji zvali “sine”, koji su nas gledali u oci i lagali. Sva cetvorica su joj govorili da je ona ljubav njihovog zivota, da je zele zeniti, da samo nju mogu zamisliti kao majku svoje dece, a onda se svaka veza zavrsila tako sto ju je decko ili udario ili prevario. Sad je za ova 2 meseca sto je sama ‘bila’ sa preko 20 momaka. Postala je ..znate šta.. i svesna je toga!

Ne gleda vise muskarca kao emotivno bice, samo kao beznacajni predmet koji koristi samo za potrebe kao sto su nju koristili. Pokusavam da je odvratim od toga, ali kaze da ne bi mogla da prezivi jos jedno veliko razocarenje. Moj uzor, najpostenija zenska osoba u mom zivotu koju sam obozavala i zavidila joj se u ovo pretvorila! Evo, da znate sta ste sposobni da napravite od dobre devojke vi sto varate!

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Otišla sam u Njemačku kod sestre

user

ŽENA JE MUŽA ZAŠTITILA OD JAKOG SUNCA NA PLAŽI, ALI NIJE IMAO POJMA ŠTA MU PIŠE NA LEĐIMA: Svi su gledali u ovog čovjeka, a on nije ni slutio…

user

Mama je izbacila tatu iz kuće

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM