Ehomag
Magazin

S NJIM IMA DVOJE DJECE – OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi bruje o njenoj vezi sa Čavom, A POGLEDAJTE NJEGA! (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dušica Jakovljević obnovila je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, koji je prethodno raskinuo sa Kijom Kockar.

Naime, fudbaler je prije dvije godine bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa Dušicom Jakovljević, da bi ubrzo bilo obelodanjeno da je osvojio Kiju Kockar.

U medijima se čak spekulisalo da je Miloš prevario voditeljku sa pjevačicom, kao da i njih dve zbog toga više nisu u dobrim odnosima, ali nijedan od aktera nikada nije potvrdio tu priču.

Nedavno je Kija otkrila da je stavila tačku na vezu sa Dimitrijevićem, a on se nakon toga ponovo vratio Dušici.

Podsjetimo, voditeljka je bila udata i ima dvoje djece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem- sina Ognjena i kćerku Anđelu. Poznato je da su se Aleksandar i ona su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“. Izrodila se ljubav, potom i brak, a razveli su se 2014. godine.

dusica-jakovljevic-porodica-insta

Dušica je jednom prilikom u intervjuu istakla da ju je zapravo razvod ojačao.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih- rekla je voditeljka prije par godina.

Related Articles

OBJAVLJEN SPISAK TAKMIČARA ZVEZDE GRANDA KOJI SU PROŠLI U NAREDNI KRUG: Marija izabrala kandidata s 0 GLASOVA, CECA DVIJE DJEVOJKE

user

NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE DJEVOJČICA SA SLIKE: Danas je bomba, evo kako izgleda

user

OD NJE NEMA NI LJEPŠE NI PAMETNIJE: Mili je očaran svojom suprugom, rekao joj samo da raskine s dečkom, od tog trenutka se nisu razdvajali, EVO KAKO ONA IZGLEDA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM