Ehomag
Vijesti

Milorad Dodik: Germani, koji su napadali Srbe, šalju visokog predstavnika

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da je srpski narod uvijek stajao na pravoj strani historije, od Kosovskog boja do posljednjih ratova na ovim prostorima.

Srbi nikada nisu imali dilemu da se suprostave imperijama, istakao je Dodik i opet ukazao na potrebu da se očuva Republika Srpske.

Dodik je napomenuo da je uništenje Srba bio jedan od ciljeva NDH-a. Dodao je da su “Srbi, kao neki drugi narodi ovdje, mogli da budu manje gordi i da se manje suprostavljaju, ali da onda ne bi bili Srbi”.

On je u obraćanju na Mrakovici rekao da su danas tu kako bi se još jednom sjetili borbe za slobodu, koja se i danas vodi.

Milorad Dodik o Germanima i Srbima
Milorad Dodik je istakao da entitet Republika Srpska dobro stoji. Da je stabilan, da se razvija i da je opredijeljena za mir. Ali da “neće da nestane da bi ušla u EU”.

On je poručio kako “ponovo iz germanskog svijeta, koji je već napadao Srbe, šalju visokog predstavnika”, koji nije, kako je ocijenio, legitimno imenovan. Kazao je da ga Republika Srpska neće prihvatiti.

Related Articles

Intervju sa Bakirom Izetbegovićem na N1 počeo oznakom “IN MEMORIAM” na televizijskom ekranu

user

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ČEKAJU VELIKI IZAZOVI DO KRAJA JANUARA: Težak početak ove godine, DOBRO SE PAZITE

user

Kosovo rezolucijom onemogućilo referendum o Ustavu Srbije na svom teritoriju

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM