Ehomag
Lifestyle

“15 GODINA KORISTIM ISTI TRIK I UŠTEDJELA SAM BRDO PARA” Mama podijelila genijalnu caku, TRIK ZA KOJI NIKO NE ZNA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Na društvenim mrežama naći ćete pregršt korisnih saveta za domaćinstvo. Postoji veliki broj grupa čiji članovi neprestano obavljuju genijalne trikove koji im olakšavaju kućne poslove, a jedan od posljednjih koji je podjeljen u grupi po nazivu “Moms Who Clean” na Fejsbuku, oduševio je sve korisnike ove mreže.

Uz trik koji je podijelila jedna domaćica iz Australije više nećete morati da brinete o neprijatnim mirisima u kupatilu. Umjesto da kupujete osvježivač za WC šolju, sredstvo koje vam je potrebno već imate u kući, a koristite ga u druge svrhe.

screenshot-8

Mama po imenu Joma je pomiješala omekšivač za veš sa vodom u razmeri pola-pola i sipala u plastičnu flašu i čvrsto zatvorila zatvarač.

Zatim je probušila niz rupa na vrhu poklopca i stavila ga u vodokotlić. Svaki put kada povučete vodu, zapravo ćete isprati WC šolju ovim  sredstvoma, a cijelo kupatilo će divno mirisati.

screenshot-9

Njen savjet naišao je na prgršt pozitivnih komentara, a Joma je dodala da se ovim trikom služi posljednjih 15 godina, uštedjela je brdo para i nikada joj kupatilo nije tako mirisalo od klasičnih osvježivača, kao od ovog sredstva. 

“Bravo, otvorila si mi oči, hvala ti na tome. Više nikada neću kupovati osvježivače za WC šolju koji se istroše za pet dana”, napisala je jedna korisnica ove

mreže. 
Izvor:Mondo

Related Articles

RECEPT ZA PRAVI HERCEGOVAČKI JAPRAK: Evo kakva mora biti raštika da bi ukus bio savršen

user

ČAJ ZA BRŽI RAST KOSE – PRAVI SE OD KOPRIVE I JOŠ DVIJE BILJKE: Spas za tanku, rijetku i kosu koja značajno opada!

user

NE KORISTITE OVAKVO MASLINOVO ULJE – DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Stručnjak otkrio koje uopšte nije zdravo, može da bude i opasno

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM