Ehomag
Vijesti

VEČERAS RASIJECITE LIMUN I STAVITE PORED GLAVE I UJUTRO ĆETE NAM BITI ZAHVALNI: Evo šta će se desiti, genijalan trik!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Poznato je koliko je limun koristan za zdravlje, a da li ste nekada ovo čuli?

Zbog obilja vitamina C limun je višestruko koristan za organizam. Poboljšava imunitet, a djeluje pozitivno i na psihičko zdravlje. Ipak, iako je dobar za zdravlje ljudi, za ljetnje napasti je poguban.

Pošto lijepo, ljetnje vrijeme sa sobom donosi i komarce, vrijeme je da razmislimo kako možemo da ih se riješimo na prirodan način. Sprejevi i preparati su uvijek opcija ali postoji i jedan prirodan trik koji je zapalio internet.

Limun isijecite na pola, a onda u svaku polovinu zabodite karanfilić. Svako veče pred spavanje rasijecite  stavite ga na tanjirić koji ćete ostaviti na noćnom stočiću.

To će uspješno otjerati komarce iz vaše spavaće sobe. Takođe, oni koji su isprobali kažu da djeluje i protiv mrava i muha. Limun će poslužiti i kao osvježivač prostorija.

Related Articles

U BRAKU SU 44 GODINE, A RIJETKO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, u mladosti je bila ista Džidža (FOTO)

user

OVO JE KĆERKA DINE MERLINA, SKRIVA JE OD JAVNOSTI: Završila je Oxford, a tek da vidite kako izgleda, IZNENADIT ĆETE SE (FOTO)

user

Od sutra se ukida roming na zapadnom Balkanu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM