Ehomag
Zabava

“Oprostio sam joj prevaru”

“Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima), od srednje škole smo zajedno, mislio sam da bez nje neću moći ni dana da izdržim i da ćemo živit vječno.

Nakon dvije godine ostavila me i počela se zabavljati sa mojim dobrim drugom. Tih par mjeseci nisam ni jeo, ni pio, želio sam da umrem. Nakon par mjeseci pozvala me i ja sam joj sve oprostio. Nemogu bez nje. Sve je bilo super, planirali smo svadbu, a onda saznam da me prevarila drugom koji mi je trebao biti kum na svadbi.

Potpuno sam poludi, uzeo sam od oca pištolj i krenu do kuma.

U putu sam sreo njenu drugaricu koja je vidjela u kakvom sam stanju i zamolila me da joj ispričam šta mi je, jer sam bio potpuno blijed, krvavih očiju, živo zlo.

Kada sam joj ispričao rekla mi je da ne budem lud i da moja djevojka njena drugarica želi da se o njoj priča kao velikoj zavodnici i da joj je cilj da se ja i moj kum potučemo radi nje. Vratio sam se kući, smirio, a onda pozbao kuma da mi on sve ispriča, jer smo kao braća bili. Rekao mi je da je sigurno 10 puta je odbio koliko je u zadnjih par mjeseci navaljivala na njega, a da mi nije ništa rekao jer zna da je volim više nego sebe i da mu vjerovatno ne bih vjerovao.

Jenostavno ga je prije par dana nakon jedne žurke u piajnom stanju naganjala i da nije ni bio svjestan situacije. Molio mi je da mu oprosti. I jesam jer jedan je BRAT u žena je milion i jedna.”

BONUS ISPOVEST:

Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata… Ja znam da ima devojku, viđala sam ih, a i facebook mu je pun zajedničkih slika. Lik mi je nudio tajno dopisivanje i viđanje.

Odbila sam prvi put kad mi pisao, ali sam se nekako osecala glupo drugi put kad mi se javio izgubila sam svu pamet kada sam greskom poslala sliku iz telefona, zapravo imam slike koje saljem muzu na viber, a ja sam greskom poslala, o tesko meni, kako da se iskupim kod tog momka jednostavno krenem da se dopisujem sa njim i pristanem da se vidimo.

Nasli smo se u kaficu gde sam mu se izvinula za sliku i molila ga da obrise. Obrisao je. Jednostavno to mi je baš uvreda. Prekinula sam svaki kontakt sa njim.

 

Izvor: novi.ba

Related Articles

3 PRAVILA ZA VIŠE NOVCA U NOVČANIKU: Ako želite da se obogatite, ovo morate da uradite!

user

OVAJ ZNAK JE NAJVEĆI LAŽOV, SPREMAN DA PREVARI U SEKUNDI: Horoskop otkriva kakvi ste, JESTE LI MEĐU NAJVEĆIM LAŽOVIMA ZODIJAKA?

user

Poučna priča o jednom dječaku i frizeru

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM