Ehomag
Zabava

MUŠKARCI PRVI PUT ISKRENO ODGOVORILI: Ovako izgleda savršena žena

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Kada su u pitanju ženska probirljivost i zahtjevnost, one su zaista na daleko višem nivou od muške. Dame su jednostavno neumoljive u postavljanju kriterijuma, pa o savršenoj ženi razmišljaju kao o pravoj boginji, dok muškarcima često ne smetaju ni upadljive fizičke mane.

Prema rezultatima istraživanja, koje je objavio jedan popularni francuski ženski magazin, najsavršenija žena na svijetu bi trebalo da izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste.

Ona bi morala da ima bademaste oči Izabel Ađani, gustu i nestvarno sjajnu kosu Eve Longorije, sočne usne koje mame na poljubac poput Anđeline Džoli, nježnu i baršunastu kožu Eve Mendes, duge, izvajane noge glumice Šarliz Teron, grudi savršenog oblika Monike Beluči i bujnu zadnjicu pjevačice Bijonse.


Šta je za žene super-žena?

Zanimljivo je i da su ispitanice izjavile da bi prava žena trebalo da posjeduje slobodarski duh, obrazovanje i inteligenciju slavne Simon de Bovoar, empatiju, smernost i velikodušnost Majke Tereze i Madoninu neiscrpnu energiju.

Na sve to, one očekuju da takva dama bude finansijski nezavisna, sposobna da svojim radom izdržava i sebe i porodicu, ali da pritom ima dovoljno vremena da redovno kuha, vodi brigu o kući, kao i da s mnogo ljubavi i žara ispunjava svoje bračne obaveze.
 

Related Articles

NAJTAČNIJI TEST LIČNOSTI OD 3 SEKUNDE: Odaberite sliku i provjerite šta otkriva o vama – OVU SLIKU BIRA 35% ljudi

user

OBJAVLJEN HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Ruski astrolog otkrio ko su najveći SRETNICI, a a ova 3 ZNAKA OČEKUJE MJESEC IZ PAKLA

user

“Iznenadila sam samu sebe”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM