Ehomag
Magazin

ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRAND PRODUKCIJE O SLUČAJU SADIKA HASANOVIĆA: Nasilje i širenje vjerske mržnje ne tolerišemo

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon što je snimak Sadika Hasanovića, finaliste “Zvezda Granda” i njegovog nekadašnjeg benda “Sateliti” izazvao buru u javnosti zbog navodnih nacionalističkih pjesama, “Grand produkcija” oglasila se zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u cjelosti. 

U saopštenju se navodi sljedeće:

– Muzički talent šou “Zvezde Granda” punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne dijeli po naciji, vjeri ili boji kože.

Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pjevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvijezdu.

Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje.

Napominjemo, da je kroz “Zvezde Granda'” do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i vjersku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi.

Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vrijeme kada je bio maljoletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice – navodi se u saopštenju Grand produkcije.

Related Articles

ZADRUGARI ŠOKIRANI SKANDALOZNOM SVAĐOM DALILE I CARA: “Njih dvoje svake sedmice treba da…” (VIDEO)

user

BRESKVICA NEPREPOZNATLJIVA! Pjevačicina transformacija šokirala sve – ovakvu je nikada niste vidjeli! (FOTO)

user

DA LI SE SJEĆATE OGNJENA IZ VELIKOG BRATA? BIO JE U VEZI SA GOGOM SEKULIĆ: A tek da ga vidite danas, da li je ovo ista osoba?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM