Ehomag
Zabava

“Spavam sa drugaricinim tatom”

Kad odem kod drugarice da prespavam, potajno kada se uspava ja spavam sa njenim tatom, on je razveden, ja slobodna, mlada i luda, željna da se dobro potrošim i lepo se iskoristimo do zore, počelo je tako što sam ga jednom uhvatila pripitog na putu do vca, gledao me pozadi i pomogla mu da ode u sobu i tu se dohvatili, osećam se ružno zbog toga ali mu ne umem odoleti, mislim da se počinjem zaljubljivati jer je tip nevidjeno privlačan, zgodan i lep

Bonus ispovest:

Svadjala sam se sa deckom, otišla sama u sobu i tamo kulirala.. Na pamet mi je pala jedna glupa ideja da mu se osvetim. Otvorila sam prozor, sakrila se u ormar i poslala poruku ‘moj život je gotov’. On je uleteo u sobu video da nema mene, istog trenutka je mislio da sam skočila.. Brzo sam izletela iz ormana, a on je plakao sat vremena posle.. Bilo mi je žao ali mnogo me je iznervirao, još je i on meni pre neki mesec slao preteće poruke, pa nek vidi malo kako je..

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

Ova 4 ZNAKA će do kraja godine pratiti SAMO SREĆA I USPJEH: Evo za koga su zvijezde u narednih 5 mjeseci pripremile SPEKTAKULARNO DOBAR period!

user

HIT U JUTARNJEM, JOVANA JEREMIĆ DOŠLA U MINIĆU: Kad je kamera snimila s druge strane SVI PLAKALI OD SMIJEHA (FOTO)

user

Priča: Krišom uzela telefon od supruga i pozvala posljednji broj

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM