Ehomag
Zabava

ITALIJAN KOJI JE OSVOJIO CIJELI SVIJET 1. PUT POKAZAO MAJKU: Sad je jasno na koga liči, ONA JE PRELIJEPA STJUARDESA- OČI ĆE VAM STATI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Damianova mama Rosela je prava ljepotica, a mnogi su saglasni da su i pjevač i njegov brat njena slika i prilika.

Voljeli ga ili ne, ne možete sporiti da je do sada pokazao i sjajno vaspitanje, iako je buntovnik, ali i da veoma poštuje žene. Mnogi su komentarisali da su njegovi roditelji odradili sjajan posao, te da ništa od toga ne bi bilo da svom sinu nisu usadili prave vrijednosti.

Baš iz tog razloga, obožavatelji su bili znatiželjni da saznaju kako mu izgledaju roditelji i čime se bave, a pogotovo majka, zbog koje kažu da je njena slika i prilika.

Damianova mama i otac bave se istim poslom, odnosno, stjuart i stjuardesa su. Zahvaljujući tome, i Damiano i njegov mlađi brat Jakopo proputovali su svijet, a na mrežama se mogu naći rijetke fotografije, uglavnom iz Kine gdje su proslavili jedan od praznika.

xm4k9kpturbxy83ntfknzllowe0ztq0njjlngq3mtiznznmzju4mjc3nc5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Instagram

Rosela Skunjamiljo prelijepa je žena divne duge kovrdžave kose i zaista, sličnost između nje i sinova je zaista velika. Damiano je često isticao da mu je ona najvažnija u životu.

(Novi.ba/BlicŽena)

Related Articles

REKAO MU JE DA JE NAJGLUPLJE DIJETE NA SVIJETU: Ali niko nije očekivao da će dječak ovo reći

user

“Ostavljam ženu zbog mladje”

user

15 zanimljivih slika koje dokazuju da nije uvijek sve onako kako se na prvi pogled čini

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM