Ehomag
Zanimljivo

Bila sam mu druga žena

Bila sam druga žena ona kojoj posveti samo sat vremena za njezin rođendan. Razumjela sam sva ta pravila jer je bio u braku 25 godina, a djeca su im išla na fakultete. Upoznala sam njega i njegovu suprugu na jednom skupu gdje sam radila. Bila mu je dovoljna moja uska košulja i mini suknja da mi neprimjetno da svoju posjetnicu.

On je bio sve što žena može poželjeti zgodan uspješan, karizmatičan i bogat. Bila sam mu lju.avnica nekoliko godina i nakon toga, naravno, poželjela više od toga. I dobila sam to! Sada sam ja njegova supruga, no jako dobro znam da jednako kao što sam ja zamijenila njegovu suprugu, neka druga može zamijeniti mene. Imamo dogovor da si nikada nećemo lagati, pa ga tako neke stvari nikada ne pitam.

No sigurna sam da ona postoji i pokušavam se ne zamarati time, jer i ja imam druge muškarce. Sve dok smo diskretni, naš brak savršeno funkcionira.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

MAMA JE UŠLA U MOJ STAN I ZATEKLA SUPRUGU KAKO SPAVA U PODNE: Kad mi je poslala OVU SLIKU IZ dnevne, odlučio sam DA SE ODMAH RAZVEDEM

user

VIC: Ja sam htio da se provedem malo s nekom ljepoticom

user

VIC: Pita mali Perica učiteljicu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM