Ehomag
Magazin

Upoznajte nazgodniju brazilsku fitnes instruktoricu

Fitnes istruktorica Carol Saraiva iz Brazila važi za najsesipilniju u svom poslu, a njene izazovne fotografije često pune stupce tamošnjih medija,sve je počelo kada je Carol imala samo 12 godina,do tada se bavila raznim sportovima, ali je pretrpjela mnogo povreda zbog kojih se odlučila obratiti doktorima,od njih je dobila savjet da svakodnevno radi sa tegovima kako bi ojačala svoje mišiće i zglobove.

Možda Carol tada nije ni slutila da će se tog dana roditi ogromna ljubav prema treniranju, što joj je omogućilo da izgradi sjajnu karijeru u fitnessu i postane vrlo uspješna instruktorica i model,unastavku upoznajte nevjerovatnu Carol Saraivu, naravno uz prigodne fotografije.

Carol Saraiva je rođenda 1, augusta 1985 godine, tako da je nedavno proslavila 33 rođendan,visoka je 165 cm, a njena težina varira između 61 i 65 kilograma.

Kao djevojčica, Carol se bavila odbojkom sve dok povreda nije promijenila njen put,u teretanu je prvi put kročila kao 12-godišnjakinja.

Interesantno, Carol ima obim struka samo 63 centimetra što je plod napornih treninga “Naravno, nisam takva rođena. Sve je to zahvaljujući treninzima i pravilnoj ishrani”, rekla je nedavno.

Related Articles

U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA DA JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ UBIO: Voditeljici dali da pročita bolnu vijest, ona napustila studio!

user

OVAKO SU PJEVAČICE IZGLEDALE U TRUDNOĆI: Ovo je Karleuša, ali čekajte da vidite CECU, pripremite se NA IZNENAĐENJE (FOTO)

user

DEJAN GUTAO KNEDLE! SAZNAO ŠTA SE DESILO IZMEĐU DALILE I CARA: Uhvatio se za glavu kad je čuo za čim mu žena sad žali! ŠOK! (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM