Ehomag
Magazin

Upoznajte nazgodniju brazilsku fitnes instruktoricu

Fitnes istruktorica Carol Saraiva iz Brazila važi za najsesipilniju u svom poslu, a njene izazovne fotografije često pune stupce tamošnjih medija,sve je počelo kada je Carol imala samo 12 godina,do tada se bavila raznim sportovima, ali je pretrpjela mnogo povreda zbog kojih se odlučila obratiti doktorima,od njih je dobila savjet da svakodnevno radi sa tegovima kako bi ojačala svoje mišiće i zglobove.

Možda Carol tada nije ni slutila da će se tog dana roditi ogromna ljubav prema treniranju, što joj je omogućilo da izgradi sjajnu karijeru u fitnessu i postane vrlo uspješna instruktorica i model,unastavku upoznajte nevjerovatnu Carol Saraivu, naravno uz prigodne fotografije.

Carol Saraiva je rođenda 1, augusta 1985 godine, tako da je nedavno proslavila 33 rođendan,visoka je 165 cm, a njena težina varira između 61 i 65 kilograma.

Kao djevojčica, Carol se bavila odbojkom sve dok povreda nije promijenila njen put,u teretanu je prvi put kročila kao 12-godišnjakinja.

Interesantno, Carol ima obim struka samo 63 centimetra što je plod napornih treninga “Naravno, nisam takva rođena. Sve je to zahvaljujući treninzima i pravilnoj ishrani”, rekla je nedavno.

Related Articles

GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DA LI JOJ JE CECA ČESTITALA ROĐENJE UNUKA: “Još nisam odgovorila”

user

BOGDAN DIKLIĆ OŽENIO ŽENU 22 GODINE MLAĐU OD NJEGA: Podarila mu kćerkicu, pa se rastali: „Nisam znao šta mi se dogodilo…” (FOTO)

user

VIŠE NISAM TOLIKO DEBELA: Bojana Stamenov smršala 70 kilograma, NJENE NOVE SLIKE NA INSTAGRAMU SVE IZNENADILE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM