Ehomag
Zanimljivo

Ostavio me u petom mjesecu trudnoće

U petom mjesecu trudnoće me ostavio vjerenik, porodila sam se, a moj sin nikada nije upoznao svog oca. Kada je imao dvije godine udala sam se za drugog muškarca, koji je najbolji muškarac na svijetu, prihvatio je i mene i mog sina kao da je njegov. Mnogo je stariji od mene, ima 42 godina, a ja samo 25, ali to uopšte nije bitno, jer je predivan.

Moj sin ga je u početku zvao čiko, ali ubrzo je počeo da ga oslovljava sa tata. Godine su prolazile, idiličan život smo imali, ništa nam nije falilo, a onda, prošle godine, kada je moj sin napunio 7 godina na vrata našeg stana došao moj bivši vjerenik, otac mog sina, biološki. Vratio se iz Amerike i želio da prizna mog sina, da mu da prezime, da ga upozna. Odbila sam sve što je nudio, jer ne želim da unosim nemir u život mog sina ali, on je insistirao i na kraju podnio zahtjev sudu za utvrđivanje očinstva.

Moj bivši vjerenik ove godine ponovo dolazi zbog tog zahtjeva i bojim se bojim se da mi mog sina ne odvede u Ameriku. Dio života mi je uzeo prije 10-ak godina kada me napustio, a ako mi odvede sina, ne mogu ni zamisliti šta će sa mnom da bude.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

VIC: Ciganka na pregledu

user

VIC: Mujo spavao kod Hase i Fate

user

Sestrić moga muža je došao kod mene

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM