Ehomag
Zabava

“Na prvi sastanak sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu”

Na prvi sastanak sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu, svi zaposleni pa i šef su zinuli kad su me videli takvu, dobila sam i par pogleda ljubomore i mržnje od zaposlenih žena. Pre nego što sam ušla u kancelariju šef je rekao jednom radniku da ako ga traže da kaže da nije tu. Tačno sam znala šta sledi i ozbiljno sam se pripremila.

Prvo me je normalno pitao koju diplomu imam a kada sam mu rekla da ni srednju školu nisam završila prekrstio se i rekao “pobogu pa ovo je ugledna i jaka firma ne može tek tako neko da dobije posao”. Ja sam mu rekla da mu mogu dokazati da greši. Izvadila sam s*se iz topa i tresla ih njemu u lice, a onda se savila da bih mu otkopčala šlic i popu*ila. Na stolu je imao uramljene slike svoje porodice, videlo se da je oženjen ali me nije stopirao u mom poduhvatu već se prepustio uživanju.

Bio mi je odvratan, ali taj posao sam mnogo želela, jednostavno nisam htela da dignem ruke i osudim sebe da radim kao čistačica za minimalac. Posle samo nekoliko minuta čiča je svr*io i ja sam mogla da se obučem i zauzmem svoje radno mesto u toj firmi. Bez ikakvih naknadnih pitanja me je primio na posao i objasnio šta trebam da radim.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

VIC DANA: Muž i žena

user

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJGORI VOZAČI, NJIMA TRUBE I POČETNICI: Izluđuju sve u saobraćaju, JESTE LI MEĐU NJIMA?

user

Njemačka studija: Svaka peta odrasla osoba je otuđena od oca

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM