Ehomag
Magazin

MAHIR MULALIĆ IMA NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE: Nakon pobjede u Zvezdama Granda, SAZNAO I SRETNE VIJESTI – odmah se oglasio na Instagramu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Mahir Mulalić je prije nekoliko dana ostvario svoj životni san, a to je da ponese titulu pobjednika muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”., piše Pulsonline.rs.

Ubrzo nakon toga je usleijdila i radost zbog dobijenog automobila, ali i snimanje pjesama, što mu, između ostalog, sljeduje kao favoritu publike.

Na to treba dodati i činjenicu da je Mahir bio pozvan na proslavu organizovanu povodom prodaje “Granda”, te se mladić, koji je do prije samo par mjeseci uživao u društvu svojih vršnjaka, sada našao u društvu sa Lepom Brenom, Aleksandrom Prijović, Acom Pejovićem, Milicom Todorović i mnogim drugim imenima domaće javne scene.

U toku današnjeg dana stigao je još jedan razlog za radost talentovanom Mulaliću, a to je cifra od ravno 100.000 pratilaca na Instagramu, što, osim jasnog pokazatelja koliko ga ljudi vole, donosi sa sobom i mogućnost pozamašne zarade putem ove platforme.

mahirr

– Hvala vam puno, mili moji – poručio je kratko pjevač.
 

Related Articles

“TOMA NIJE BIO ZALJUBLJEN U SILVANU” Pjevačica pregledala film o Tomi, OVO JE VELIKA GREŠKA U FILMU-EVO ŠTA JE REKLA

user

ISPLIVAO SNIMAK SVAĐE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ I ĐORĐA KULJIĆA: Kamera ih krišom snimila na ulici, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO)

user

SAŠA POPOVIĆ NEDAVNO KUPIO DVA LUKSUZNA STANA I DVA AUTOMOBILA, A TEK DA ČUJETE CIJENU: Kako je ovo platio?! OD CIFRE BOLI GLAVA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM