Ehomag
Zabava

IZABERITE 1 NOVČIĆ SA SLIKE – TEST KOJI OTKRIVA VAŠU BUDUĆNOST: Evo šta vas čeka uskoro! USUDITE LI SE PROVJERITI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Kineska “knjiga promjena” je drevni tekst star vekovima koji je bio namijenjen za predviđanje budućnosti, a sastojao se od 64 znaka. “Ako bih mogao da produžim svoj život, dao bih 50 godina da proučavam “Knjigu promjena”, a onda ne bih mogao da griješim”, rekao je o njoj Konfučije.

U ovoj klnjizi nalaze se razni simboli i heksagrami, a jedna od predviđanja može biti tumačenje simbola sa starih kineskih kovanica u cilju predviđanja budućnosti.

kineski-novcici-predvidjanje-buducnosti-1

Pogledajte kineske novčiće na slici, a zatim postavite pitanje o budućnosti koje vas najviše interesuje, a zatim pročitajte rešenja i saznajte šta vam to drevna kineska tehnika predviđanja otkriva!

Novčić broj 1

Došlo je vaše vrijeme, aktivno se bacite na posao, jer je moguće da ćete ostvariti veliki uspjeh. Ne prenagljujte sa ponudom koja vam je upravo data, dobro razmislite. Moguće je da stvari nisu baš onakve kako vam izgledaju na prvi pogled. Isto se odnosi i na vaše nove ljubavne i prijateljske veze. Razumne i stvarne želje će se ostvariti. Za duga putovanja nije pravo vrijeme. Sjetite se poslovice: ne kopaj rupu za drugog, i sam ćeš pasti u nju.

Dobro razmislite o svojim postupcima. Preterano stroga pravila i ograničenja mogu biti štetna. Postavljanjem razumnih pravila, uspjećete da organizujete svoj život.

Novčić broj 2

Akcija je već započela. Krećete se u toku događaja. Sve je u redu, vaš plan se sprovodi. Ovo je povoljna situacija koja vam daje prednost. Uspjeh možete postići malim koracima i pažljivim posmatranjem napretka procesa.

Uložite svoje napore u ono što se već događa; Dobro razmislite o problemima kako biste predvideli predstojeće opasnosti i suočili se sa njima na vrijeme. Na dobrom ste putu. Nastavite da se trudite.

Novčić broj 3

Ovaj heksagram simbolizuje svjesnu samoću. Trenutno vam najviše prija da se posvetite ličnom razvoju. Budite oprezni, za saveznike odaberite ljude sa dobrom namerom, i iako je sreća trenutno sa vama, ne zaboravite na mere predostrožnosti.

Dobićete neočekivane vesti ili će vas posetiti neočekivani posjetilac. Sadašnje vrijeme za vas je puno romantike, koja, međutim, nije spriječila pojavu razdora sa voljenom osobom. Sve buduće poslove planirajte pažljivo i razborito. Promjene u budućnosti će se svešće se na preusmjeravanje vrijednosti. Okolnosti vas podstiču na pozitivnu promjenu. Zauzmite pravi stav u ophođenju sa starijima. Izbjegavajte optužbe i svađe.

Novčić broj 4

U procesu ste rješavanja zanimljivog pitanja. Iako to za vas ne predstavlja ništa ozbiljno. Vaš trud će biti nagrađen. Srećom, uspjeh nije baš karakterističan za vašu trenutnu situaciju, ali treba imati na umu da je noć najmračnija pred zoru. Situacija vam nije jasna, ali to je prelazno stanje. Događaji koji će to promijeniti na bolje su na putu. Do tada, budite strpljivi i sačekajte. Imate šansu da novac teče kroz vaše ruke. Budite razboriti, ne svađajte se zbog sitnica sa prijateljima i poznanicima, ne pretjerujte u poslu kako se ne biste istrošili. Za tri mjeseca novac će zaista stići do vas.

Novčić broj 5

Označava da je ovaj period vašeg života lišen harmonije. Čini vam se da vam se da su svi oko vas negativni i zlonamjerni. I najmanje sitnice vas naljute. Smirite se, ne budite nervozni, situacija će se uskoro popraviti. Sada vam je teško pronaći životne saputnike. Pazite na svoje reči i ne preuzimajte ništa novo. U polju vaših interesa u ovom trenutku postoji čitav niz stvari koje uopšte ne odgovaraju vašim istinskim željama. Ovo je vreme razdora i sukoba. Ljudi se kreću u različitim pravcima. Prilagodite se okolnostima i nemojte nametati svoju volju, već slobodno koračajte otvorenom stazom. Pretvorite sukobe u kreativne izazove.

Novac broj 6

Vaše pravo mjesto tamo gde vas vuče srce i gdje vas očekuje blagostanje. Nade će se ostvariti. Možda mislite da je trava zelenija sa druge strane, ali bićete srećni samo ako se fokusirate na svoj život. Uživajte u porodičnom životu, druženju sa prijateljima, duševnom miru kod kuće. Ako se osjećate blokirano, budite iskreni prema sebi. Ne razmišljajte o drugima, već mirno analizirajte svoje aktivnosti i shvatićete kako je trenutno potrebno pobeći od prošlih navika.

(Sensa.rs)

Related Articles

PLAKAO SAM JER ME ŽENA OSTAVLJA, A ONDA MI JE PUNICA POSLALA OVU SLIKU: Pobjesnio sam, mrzim ih OBJE!

user

IZABERITE JEDNU DJETELINU: Recite nam broj, a mi vam otkrivamo da li vas u životu čeka sreća

user

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU, SPREMITE SE: Prognoza za sve znakove Zodijaka, OVAJ ZNAK STAJE NA LUDI KAMEN

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM