Ehomag
Zabava

“Imam ogroman problem u vezi”

Pokušao sam da uđem u nju ali… Sa devojkom sam 5meseci super se slazemo, spavali smo odnosno pokusali smo da spavamo, ona se svidja meni ja njoj volimo se itd. da ne smaram vise. Problemi su sledeci, i ja i ona smo nevi*i i pokusali smo da spavamo do sada 8 ili 9 puta ali bezuspesno.

Sta se desava. Ja ne mogu onu stvar da uguram u nju ni cm znaci mnogo tesko ide. I onda se desava sledece, meni se podigne i ona pokusa da sedne i kako nece da udje on se lomi i spusta i ja krenem da besnim, ja gubim volju i onda mi se tesko digne ponovo i tako. Ili se deseva da se meni nece nadigne mnogo bude mek i onda ne moze, ili se desavalo da se ona n..ali a meni da se ne na digne i onda ona se ohladi, a u tom trenutku se meni skoči i pokusam da joj gurnem a ona kaze da je boli i onda nema nista od toga.

Znaci postaje mnogo zaj.ebano, ja sam sve vise i vise uplaseniji. Neko mi je pricao da trebam da budem opusten pokusavao sam ali tesko pomisao na odnos sa njom izaziva u meni neki strah. Ovo mi je nesto najteze sto sam radio e da da napomenem imam 18.god ustvari ona ima ja imam jos 17.god. Molim vas ako neko ima neki savet kako da moj ponos udje lakse u njenu kako da mi duze vremem ostane u ere..iji i tako to neka mi kaze molim vas jos jednom. Znam da ne moze iz prvog ali sta da se radi kazite mi vasa iskustva.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Iako smo bili u vezi dvije godine, odlučili smo da zajedno saopštimo mojoj majci da ćemo se vjenčati.”

user

GENIJALAN TRIK HOLIVUDSKIH ŠMINKERA: Briše podočnjake za minut!

user

SVUDA OKO HOTELA JE OBEZBEĐENJE! Prvo javljanje iz Novakovog smeštaja: Čuvari su ispod prozora, paze da ne POBJEGNEMO! FOTO

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM