Ehomag
Zabava

“Imam nezasitu devojku”

Imam nezasitu devojku… Zabavljao sam se dva meseca s devojkom. Mlađa je od mene 9 godina, studira na ekonomskom. U krevetu nam je vrhunski. Volela je mala sve, a i ja nisam svetac, da se razumemo. I potrajalo bi to još da u decembru nisam doživeo šok. Imali smo odnos. Sv…a je dva puta, a onda sam počeo malo da eksperimentišem s njom. Stavio sam joj bočiću dezodoransa tamo dole.

Naravno, sve uz njen pristanak. Urlala je od zad.ovoljstva. I dok sam se igrao s njenim kićom počelo je da šiklja iz nje bez ikakve najave. Mlaz me je skroz okupao po licu i kosi. Skv.irtovala je i na zid. Krevet mi je bio mokar. Zgadila mi se. Nisam mogao da se povratim od šoka.

Kad je došla sebi, kad joj se unormalio puls, počela je da smeje. Pitao sam je što me nije upozorila da će skv.irtovati. “A tebi je lepo kad mi svr….š u usta”, bio njen odgovor. Ali ti želiš da ti sv…. u usta, svaki put me kritikuješ kad to ne učinim, hteo sam odmah da joj kažem, ali nisam imao snage za raspravu. Uzela je telefon i slikala zid s njenim skvirtom. Htela je i mene mokrog da slika, što joj nisam dozvolio.Odvezao sam je kući i više nisam hteo da je viđam. Taj licemeran stav, s jedne strane se nazivaju mačkice, prelepotice i full rimbetine, a s druge strane mi uništi zid i krebvet jer nije mogla da mi kaže da će da plavi kao Kolubara Obrenovac.

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Ostavljam ženu zbog mladje”

user

Čovjek koji je imao pune ruke posla

user

Savjetovala svekrva snahu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM