Ehomag
Magazin

DARKO LAZIĆ OBJAVIO SNIMAK SA NOVOM DJEVOJKOM – crnka bez koje ne može zamisliti život: A EVO KAKO ZAJEDNO IZGLEDAJU (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa koleginicom Barbara Bobak, i iako je demantovao pisanje medija da su zajedno, osvanuo je snimak koji “potvrđuje vezu”.

Barbara je na Instagramu podijelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švajcarskoj, na koju ju je odveo.

Njih dvoje su sve vrijeme pjevali dok nisu skidali osmijehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u ljubavi.

Pogledajte:

darko

Nedavno su se oglasili Darkovi bliski prijatelji i za Kurir rekli da “on više bez nje ne može ni da zamisli život”.

“Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Njemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju”.

Related Articles

JELENA GOLUBOVIĆ SVE PARE IZ RIJALITIJA ULOŽILA U IMANJE OD 300.000 €! Pobjegla iz grada na PLANINU, a pogledajte kako izgleda kuća

user

MUK ZA CRNIM STOLOM! EVO KOGA JE POSLAO U IZOLACIJU: Zagrljaj na kraju (VIDEO)

user

NA OVOJ SLICI IMALA JE SAMO 3 GODINE, A DANAS JE PJEVAČICA KOJU SVI VOLE: Prepoznajete li pjevačicu SA SLIKE? NJENE PJESME SIGURNO ZNATE

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM