Ehomag
Zabava

“Sve se desilo iznenada”

Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom…Muž je od mene stariji 15 godina, ima sina iz prvog braka od kojeg sam starija 6 godina, ja 27,on 21. Neki dan došla kući, bila sva tužna, frendica ostala u bolnici.

Mali, kako ga od milja volim zvati me počeo tješiti. Ja sjedim na kauču samo što ne zaplačem, a on me pokušao oraspoložiti šalama, pa mi razbaruši kosu, pa me grli…., Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom, inače je jako lijep momak, ali nikad nisam gledala u njemu se*sualni objekat.

Ja u šoku šta se dešava, on se najednom ustane, naglo, mislim si sigurno je požalio, a on ugasi svjetlo, i obori me tako silovito, i strastveno, na kraju je završilo sek*om…

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

Sinoć Đokoviću ispričao vic i nasmijao ga do suza, A DANAS MU PONOVO PRIŠAO: NOVAK PONOVO PLAČE OD SMIJEHA – evo šta mu je sad rekao (VIDEO)

user

AKO STE ROĐENI U JUGOSLAVIJI SIGURNO IMATE OVAJ OŽILJAK NA RUCI: Znate li kako je nastao? SVI SU IZNENAĐENI

user

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI ZBOG TEŠKE BOLESTI: Evo kako sad izgleda omiljeni glumac Saša Petrović 2 godine poslije povlačenja, neprepoznatljiv (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM