Ehomag
Zabava

SLIKA LIKA SA PLAŽE U HRVATSKOJ POSTALA HIT: Pogledajte šta radi na plaži i sve će vam biti jasno (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

U Dalmaciji nikad nije dosadno, a posebno je to slučaj ljeti, kad popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca ne nedostaje šaljivog materijala za objave, piše Index.hr.

U posljednjih nekoliko dana fanove stranice nasmijalo je tako više kadrova, a najviše lajkova prikupio je kadar ispod. “Jebegasezasve”, piše uz fotografiju muškarca koji leži u ležaljci u neočekivanom položaju.

“I ladovina je pobigla od njega da je ne sramoti”, šalili su se fanovi stranice. “Ajme lipog stanja uma, blago mu se”, pisali su drugi.

“Sve 4 u zrak”, “Moraju se i tabani osunčati malo”, još su neke od reakcija, a bilo je i onih koji su se pitali što će mu suncobran.

Evo i još nekih kadrova koji su nasmijali fanove popularne stranice posljednjih dana.

Related Articles

“Dogovorila sam se s drugom da se udam za njega”

user

IMAM 16 GODINA. MAJKA ME OSTAVILA U BOLNICI NAKON ŠTO ME RODILA I NIKADA ME U NARUČJE NIJE UZELA…

user

ASTROLOZI TVRDE/ STIŽE MLADI MJESEC U VODENJAKU 01.02. – Sve će se promijeniti, NA OVO POSEBNO OBRATITE PAŽNJU!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM